Poroka Vinski Dvor Deu, Mokronog – Suzana & Robi

Vinski Dvor Deu se nahaja na idilični lokaciji, obkrožen z vinogradi in odličnim razgledom od Trdinovega vrha do Kuma… če je le vreme pravo. Poroka Suzane in Robija se je odvijala v deževno-oblačnem dnevu. Klub temu je bilo vzdušje na poroki popolno.
Če nas je že močilo na pripravah in cerkvenem obredu v Sevnici, se je potem vreme le popravilo. Tako smo pod streho spravili civilni obred na Dvorcu Deu in se prepustili zabavi. Prvič se mi je zgodilo, da je poročna povorka ustavila promet, ker smo postali na sevniškem krožišču in ustavili vsa vozila, saj sta mladoporočenca zaplesala sredi ceste. Vajo sta ponovila še nekajkrat na poti do poročne lokacije Vinski Dvor Deu v Mokronogu.
To je bila moja prva poroka na dolenjskem koncu in če so vsi Dolenjci tako fejst ljudje, se še priporočam za fotografiranje tamkajšnjih porok. 🙂

Famous Vinski Dvor Deu is a winery, surrounded by wineyards and with an amazing view from Trdinov vrh to Kum… if the weather allows to see that far.
Unfortunately, Suzana and Robi’s wedding was held with a lot of rain and clouds, but nevertheless, with a great spirit. Rain poured on us when the preparations took time, but after that we manage to get through a civil ceremony at Vinski Dvor Deu without any rain.
First time happened, that wedding cars stopped at the roundabout and stopped all the traffic, just to see the newlyweds dance. They did the same two more times on the way to Vinski Dvor Deu, Mokronog.
It was my first wedding at Dolenjska region and if all their people are so nice, I would gladly photograph some more weddings there. 🙂

Wedding Photographer / Poročni fotograf : Sašo Novoselič
Hair / Frizer: Frizerski salon Bruna
Make-Up / Ličenje: Tadeja Klopčič
Photo assistant / Foto asistent: Damjan Pajk
Shoes / Čevlji: Tamaris
Location of wedding ceremony / Lokacija civilnega obreda: Vinski Dvor Deu
Baloons / Baloni: Magic Baloni
Wooden art / Leseni izdelki: Woody Notes

Catering / Pogostitev: Matej Govekar s.p.
Details / Detajli: Party Shop Kolosej
Wedding bouquet / Poročni šopek: Cvetličarna Špela, Škocjan
Poročna prstana / Wedding rings: Zlatarna Šalamon & Tattoo Ink Posavje
Wedding cake / Poročna torta: Slatke čarolije
Food / Hrana: Vinski Dvor Deu
Music / Glasba: Ansambel Skomini & Vilinke
Lollipops / Unikatne lizike: Suzana Švent

Leave a Comment

Kontakt:

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Poroka Fotograf Terme Dobrna