Poroka Piknik plac Kos, Katarina in Roman

Piknik plac Kos je novejša zadeva na poročni sceni in tokrat je tudi mene doletela čast, da sem tam fotografiral. Katarina in Roman sta ga izbrala za svoj dan in priznam, da je kar simpatična lokacija. Mogoče manjka le še kakšno drevo, ki bi navrglo senco in pa klimatizacija prostorov.

Njun poročni dan je bil med najbolj vročimi v poletju 2017, saj je temperatura presegla 38°C. Zato je cerkveni obred v cerkvici v Šmartnem v Rožni dolini dobro del, kljub temu, da smo se tudi tam potili. A ob dobri volji se vročinski val kar hitro pozabi. Zavetje narave Piknik placa Kos je poskrbelo, da se je proti večeru temperatura unesla in zabava je nemoteno potekala še dolgo v noč.

Piknik plac Kos is a newbie among wedding locations in Slovenia and in early August I visited it, too. Katarina and Roman chose it for their wedding day and I admit, it is a nice location. Maybe a few trees for the shadow would make it even better and with some air conditioning inside as a cherry on top.

Their wedding day was one of the hottest in Summer 2017. The temperature raised all the way to 38°C. That is why church ceremony at Šmartno in Rožna dolina felt great with its coolness inside. But, if the feeling is alright, nothing can spoil the day, right? Piknik plac Kos, which is surrounded by nature, had nice temperatures at the evening, so the party was going on long into the night.

Wedding Photographer / Poročni fotograf : Sašo Novoselič
Hair / Frizer: Express Frizerski studio
Make-Up / Ličenje: Ayda Rozej
Wedding dress – bride / Poročna obleka – nevesta: Poročna kamrica
Shoes / Čevlji: Mass
Location of wedding ceremony / Lokacija civilnega obreda: Piknik plac Kos
Harp / Harfa: Veronika Tadina

Catering / Pogostitev: Kmetija Podpečan
Wedding bouquet / Poročni šopek: Karmen Senica
Wedding Rings / Poročna prstana: Zlatarstvo Gajšek
Wedding cake / Poročna torta: Polonine sladke skrivnosti
Cattering / Pogostitev: Zanzibar Pizzeria Šentjur
Music / Glasba: Skupina Krokodili
Jewelry / Nakit: Müller

Leave a Comment

Kontakt:

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search