Poroka v Piranu – Wedding Hotel Piran, Slovenia – Maja & Brane

Poroka v Piranu, Hotel Piran

Prvo letošnjo poroko ste si lahko ogledali v prejšnji objavi, tokrat sem na ogled postavil že drugo. Poroka v Piranu je nekaj posebnega, saj je mesto tako fotogenično, da motivi kar kličejo k fotografiranju. Tako je bilo tudi na vročo junijsko soboto, ko sta se vzela Maja in Brane. Civilni obred je potekal na s soncem obsijani terasi čudovitega Hotela Piran, ki so jo neprestano preletavali galebi, vse skupaj pa je bilo začinjeno s prekrasnim razgledom daleč naokoli. To je bil moj prvi obisk te poročne lokacije in priznam, da sem bil prevzet.

Uličice, punta, morje, pogled na Piran in razpoloženi turisti, ki so na vsakem koraku ploskali mladoporočencema, so naredili res prijetno vzdušje. Nekateri so ju želeli kar fotografirati, drugi so to poskušali na skrivaj. Moram reči, da je poroka v Piranu res drugačna in tja se kot poročni fotograf še želim vrniti.

Oglejte si še najnovejšo poročno zgodbo iz Pirana na tej povezavi (klik).

First wedding of 2017 was already posted here while ago, today I present the second one. Wedding in Piran is really something special. City is so beautiful, with its endless locations for photoshooting. It happened on a hot Saturday in June, when Maja and Brane said “yes” to eachother. Civil part of the wedding took place on the top of beautiful Hotel Piran, which was accompanied by constant flyover of seagulls, not to mention an amazing view over Piran. I must admit, I was impressed.

Narow streets, sea, view over Piran and friendly tourists, who greeted the newlyweds on every step. Some of them also took photos, others tried to do it secretly… All in all, a place where I’d like to return for another wedding.

Another fresh story from Piran can be found here (click).

Wedding Photographer / Poročni fotograf : Sašo Novoselič
Hair / Frizer: Frizerski salon Žana, Koper
Wedding dress – bride / Poročna obleka – nevesta: Mod’Art
Nails / Nohti: Salon lepote TiNails
Location of wedding ceremony / Lokacija civilnega obreda: Hotel Piran

Party / Zabava: Restavracija Riva, Piran
Wedding bouquet / Poročni šopek: cvetličarna Gea, Koper
Wedding Rings / Poročna prstana: Zlatara Personal, Beograd
Wedding cake / Poročna torta: Rozali
Cattering / Pogostitev: Hotel Piran

Comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment