Poroka Hotel Evropa – poročni fotograf Celje -Tamara & Jure

Poroka Hotel Evropa

Na poroko Tamare in Jureta sem čakal kot puščava na dež. Čemu tako? Več razlogov je. Eden izmed njih je ta, da se je z njuno poroko odprla moja poročna sezona za leto 2017. Pol leta je minilo od zadnje poroke in prav veselil sem se, da se znova vržem na delo. Drugi razlog je bila moja poškodba noge, ki me je za štiri mesece prisilila le na ravninske pohode in še na dan poroke ni bila čisto OK. A se je vse lepo uneslo, ko sem jo pridno shodil in obremenil.
Njuna poroka Hotel Evropa je bila posebna tudi zato, ker je po dolgem času bila na lokaciji, s katere se mi ni bilo treba voziti nazaj domov dolgo časa, saj se je dogajala v mojem Celju, natančneje v Hotelu Evropa. Prijetno presenečen nad celotno organizacijo g. Podkoritnika in odlično kulinarično izkušnjo, ki je dodala zadnjo piko na »i« celotnemu dnevu.
Tamara in Jure, hvala, da sem bil lahko del vajine poročne zgodbe in naj vama bo skupaj vsaj tako lepo, kot sta se imela na poročni dan. <3

There was a lot of reasons why I waited for this wedding to finally appear on my schedule. The main one was, of course, that Tamara and Jure’s wedding was first of many in my season 2017 and it happened almost half a year after my last in the previous year. So, I was really thrilled to start a new wedding season. Second reason was my leg injury, which kept me away from hills and most of the outdoor work for four months. The leg was not good even on the wedding day, but with all the walking and working hard, it got better and apparently healed well.
Their wedding was also special due to the fact, that it was in my city Celje at Hotel Evropa, so there was no long driving back home. Pleasant surprise was the perfect organization of Mr. Podkoritnik’s team and amazing culinary experience which made everything even better.
Tamara and Jure, thank you for choosing me to be your wedding photographer and I hope you will have the best time together. <3

Wedding Photographer / Poročni fotograf : Sašo Novoselič
Make up / Ličenje: Neja Potočnik
Hair / Frizer: Frizoteka Celje
Wedding dress – bride / Poročna obleka – nevesta: Poročni salon Hollywood, Maribor
Wedding dress – groom / Poročna obleka – ženin: Sens
Shoes – bride / Čevlji – nevesta:  ARS modna obutev
Shoes – groom / Čevlji – ženin: Marini
Music / Glasba: Ognjeni muzikanti in M.J.A.V.

Party / Zabava: Hotel Evropa, Celje
Wedding bouquet / Poročni šopek: Poročni salon Jasana dizajn
Wedding Rings / Poročna prstana: Zlatarstvo Natassha Design
Wedding cake / Poročna torta: Hotel Evropa
Cattering / Pogostitev: Hotel Evropa
Jewelry / Nakit: Swarovski, Zlatarna Celje
Nails / Nohti: Studio Artista, urejanje nohtov Samanta Abram s.p.
Location of wedding ceremony / Lokacija civilnega obreda: Dvorec Novo Celje

Comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment