Poročni fotograf, Celje – poroka Vila Higiea, Dobrna – Agnes & Jani

Moja druga poroka v Vili Higiea na Dobrni in tudi tokrat s svati v skromnejši zasedbi. Počasi bom že na “ti” z osebjem v tamkajšnjih prostorih. Cerkveni del poroke se je odvil v majhni cerkvi na Ljubečni, za katero priznam, prej sploh nisem vedel. Skrita med hišami ne daje vtisa, da je tam. Nato smo s polurno zamudo prispeli na Dobrno, kjer smo ugotovili, da so obred zaradi tega prestavili. Tako smo najprej opravili fotografiranje poročnega para, nato pa se vrnili v vilo, kjer sta Agnes in Jani še enkrat rekla “da”.

My second wedding at Vila Higiea in Dobrna and again with small number of wedding guests. It seems like small weddings are getting more popular lately.
Church ceremony was held at small church in Ljubečna, for which I admit, did not know until then. It is very well hidden among houses.
With half an hour delay we arrived at Dobrna and because of that, our ceremony was postponed. So, I did some photos of couple and after that we returned to Vila for the ceremony, where Agnes and Jani once again said “yes”.

Leave a Comment

Kontakt:

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search